Ongedwongen en toch zakelijk

Bij horecaboerderij De Paardenstal zijn alle zakelijke bijeenkomsten een feest. In een ongedwongen, maar toch zakelijke setting kunt u terecht voor vergaderingen, workshops, presentaties en bedrijfsfeesten of -borrels. U heeft altijd exclusief onze accommodatie tot uw beschikking en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

De locatie bestaat uit twee ruimtes met elk een andere inrichting. U kunt daardoor de dag naar eigen wens invullen. Gebruik de zakelijke ruimte bijvoorbeeld voor uw vergadering en de informele ruimte voor de pauze. Ook een afsluitende borrel aan de bar is mogelijk.

Bij mooi weer kunt u bovendien gebruikmaken van ons buitenterras, waar u vergadert in een inspirerende, groene omgeving of pauzeert met uitzicht op grazende koeien. Wilt u van dichtbij kennismaken met deze grazers? Vraag dan ook een rondleiding door onze melkveehouderij aan.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is dsc_0275-1.jpg

Volledig verzorgd vergaderen in Zuid-Holland

Voor vergaderingen, workshops, lezingen en seminars kunt u gebruikmaken van onze presentatieruimte waar plaats is voor 10 tot ongeveer 45 personen in een theateropstelling. Aanwezig: een beamer, projectiescherm, flipover en draadloos internet.

Hapjes en drankjes kunnen wij volledig verzorgen. Van verfrissend bronwater, koffie en thee tijdens de meeting tot frisdrank in de pauzes en een borrel achteraf. Uiteraard met bijpassend eten (lunch, hapje of volledige catering).

Ontsnap aan de hectiek en werkdruk van alledag door uw bedrijfsborrel of bedrijfsfeest bij onze horecaboerderij te vieren. Midden tussen het groen en de grazende koeien. Onze gezellige bar leent zich uitstekend voor een borrel met hapjes.

Uniek bedrijfsfeest of bedrijfsborrel

En de totale locatie is perfect voor een personeelsdag of bedrijfsfeest inclusief catering en activiteiten. Denk aan boogschieten, kruiwagenrace, hoefijzer werpen en hooizak meppen. Samen met onze partner Event Masters kunnen we een volledige dag verzorgen. Kortom: een ideale locatie om gezellig te borrelen en/of feesten.

Vraag ons naar alle mogelijkheden. Tel. 015 38 08 173