Over ons

In onderstaande tijdlijn ziet u de rijke historie van De Paardenstal. Sinds 2003 kunt u bij ons terecht voor de meest uiteenlopende particuliere en zakelijke evenementen. Denk aan verjaardagsfeesten, bruiloften, familiebijeenkomsten, bedrijfsborrels en vergaderingen. Naast een stijlvolle binnenruimte (grote en kleine zaal) hebben we een ruim en zonnig terras met uitzicht op de weilanden en grazende koeien. In alle rust kunt u genieten van wat het buitenleven te bieden heeft.

Wij zijn er om samen met u op deze unieke locatie een onvergetelijk evenement te verzorgen.

Melkveebedrijf

Bijzonder aan De Paardenstal is dat het niet alleen een evenementenlocatie is. Ons melkveebedrijf is ook nog volop in bedrijf. We zijn trots op onze agrarische afkomst en dat ziet u dan ook overal in terug.

Wij werken volgens de regels van kringlooplandbouw. Kringloopboeren gebruiken zo min mogelijk krachtvoer en kunstmest. Alles draait om een uitgekiende wisselwerking tussen voerkwaliteit, gezond bodemleven, gezonde koeien, vruchtbare mest en een schoon milieu. Kringloopboeren laten hun koeien zo lang mogelijk in de wei grazen en werken natuurvriendelijk.

Als u wilt, vertellen wij u er graag meer over of geven u een rondleiding.

Familiebedrijf